cnfp.jpgfii_si_tu_psihoped.jpgpost_consiliere.jpgpsihoped.jpgcata.jpg

Informații despre examenul scris vizând cunoștințele fundamentale și de specialitate, și susținerea lucrării de licență - sesiunea IULIE 2017

Examenul va începe de la ora 9, în data de 3 iulie 2017 și se va desfășura în Amf. Al. Roșca (sala 13).

Studenții înscriși pentru examenul de licență sesiunea iulie 2017, vor intra în sală în intervalul 8:30 - 8:45, în ordine alfabetică, pe baza Cărții de Identitate sau a Pașaportului.  

Studenților le este permisă intrarea în sală cu instrumente de scris, cu pastă sau cerneală, de culoare albastră.

Studenților nu le este permisă intrarea în sală cu materiale suplimentare, de orice natură sau cu telefoanele mobile. Telefoanele mobile vor rămâne închise pe toată perioada de desfășurare a examenului, din momentul intrării în sala de examen.

Durata examenului este de 2 ore.

 


 

Susținerea lucrărilor de licență sesiunea iulie 2017 se va desfășura în sala 13 (Amf. Al. Roșca) cu începere de la ora 9. Prezentările power point vor fi încărcate pe calculator de către toți studenții de la ora 8:30 la 9:00.

Prezentările pot fi în format power point 2003-2016 și vor avea forma "Nume Prenume".

Pentru evitarea timpului de așteptare și aglomerației la încărcarea prezentărilor pe calculator, acestea pot fi transmise prin e-mail la paduremarian [/at\] yahoo.com până cel târziu marți, 4 iulie 2017, ora 7:30 !


 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla
eXTReMe Tracker