fii_si_tu_psihoped.jpgcustom_pps.jpgcata.jpgcnfp.jpgpost_consiliere.jpgpsihoped.jpg2017_conferinta_TSI_banner.jpg

Lista candidaţilor sesiunea de Admitere SEPTEMBRIE 2016

 

Nivel Licență

Informaţii organizatorice

Examenul se va desfășura de la ora 09:00, în Amf. Roșca (S13, etajul 1), în clădirea Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Str. Sindicatelor nr. 7. Accesul în sala de concurs se va face cu începere de la ora 08:40. Candidații vor fi invitați în sala de concurs în ordine alfabetică și vor prezenta la intrare cartea de identitate și/sau pașaportul. Durata examenului este de 2 ore.

 


 

Nivel Masterat

Informaţii organizatorice

Susținerea Examenului de admitere la Masteratul de Terapia limbajului şi audiologie educaţională și Masteratul de Management, consiliere şi asistenţă psihopedagogică în instituţiile incluzive, sunt programate pentru data de 8 SEPTEMBRIE 2016, ora 9, Amf. Al. Roșca. Candidații pot aduce proiectul sub formă de prezentare power point și/sau listat. Pentru prezentările power point, aceastea vor avea forma ”nume prenume” și vor fi încarcate pe calculator de la ora 8:50 - 9:00!

 

 

 


 

 

Lista candidaţilor sesiunea de Admitere IULIE 2016

 

Nivel Licență

 

Informaţii organizatorice

Examenul se va desfășura de la ora 15:00, în sala Zorgo (parter) și Amf. Roșca (S13, etajul 1), în clădirea Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Str. Sindicatelor nr. 7. Accesul în sala de concurs se va face cu începere de la ora 14:40. Candidații vor fi invitați în sala de concurs în ordine alfabetică și vor prezenta la intrare cartea de identitate și/sau pașaportul. Durata examenului este de 2 ore.

 

 


 

Nivel Masterat

  • Lista candidaţilor la Masteratul de Management, consiliere şi asistenţă psihopedagogică în instituţiile inclusive
  • Lista candidaţilor la Masteratul de Management, consiliere şi asistenţă psihopedagogică în instituţiile inclusive - candidații pe locuri UBB de etnie rromă
  • Lista candidaţilor la Masteratul de Terapia limbajului şi audiologie educaţională

 

Informaţii organizatorice

Susținere Examenului la Masteratul de Terapia limbajului şi audiologie educaţională este programată pentru data de 18 IULIE 2016, ora 9, Amf. Al. Roșca. Candidații pot aduce proiectul sub formă de prezentare power point și/sau listat. Pentru prezentările power point, aceastea vor avea forma ”nume prenume” și vor fi încarcate pe calculator de la ora 8:30 - 8:55!

Susținere Examenului la Masteratul de Management, consiliere şi asistenţă psihopedagogică în instituţiile inclusive este programată pentru data de 19 IULIE 2016, ora 9, Amf. Al. Roșca. Candidații pot aduce proiectul sub formă de prezentare power point și/sau listat. Pentru prezentările power point, aceastea vor avea forma ”nume prenume” și vor fi încarcate pe calculator de la ora 8:30 - 8:55!

 


 

Joomla templates by a4joomla
eXTReMe Tracker