cata.jpgpost_consiliere.jpgfii_si_tu_psihoped.jpgpsihoped.jpgcnfp.jpg

log UBB, FPSE, PPS, BeInclusive, BSD, CATA, Learn-id

Conferința ”Experiențe împărtășite. Experiențe Incluzive”

 

INVITAȚIE


Departamentul de Psihopedagogie Specială, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități vă invită să participați la Conferința ”Experiențe împărtășite. Experiențe Incluzive”.

Conferința este organizată în parteneriat cu Asociația Be Inclusive, Biroul pentru studenții cu dizabilități (BSD) al Universității Babeș-Bolyai, Centrul de asistență în domeniul tehnologiilor de acces pentru persoane cu deficiențe de vedere (CATA) și Laboratorul de cercetări interdisciplinare a diferențelor individuale în învățare (Learn-id). 

Conferința se va desfășura în data de 4 decembrie 2017, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Str. Sindicatelor, nr. 7, et. 1, Amf. Al. Roșca, cu începere de la ora 13. Pentru a putea participa este necesară completarea FORMULARULUI ONLINE!

Conferința se adresează profesorilor psihopedagogi, profesorilor de sprijin, psihologi, logopezi, cadrelor didactice din învățământul special și special integrat/inclusiv, specialiștilor din domeniul educației, studenților și masteranzilor.

Programul conferinței poate fi consultat aici

Vă așteptăm cu drag,

Cu deosebită considerație,

Prof. univ. dr. Adrian ROȘAN
Director, Departamentul de Psihopedagogie Specială

 

afisul conferintei Experiente impartasite experiente incluzive

 

programul conferintei - pagina 1

programul conferintei pagina 2

 

afis proiectie de film 4 decembrie

 

 

 

Joomla templates by a4joomla
eXTReMe Tracker