pps_learnID.jpg2023_fiisitupsihoped.jpgpps_CATA.jpgpps_book.jpg2023_fiisitupsihoped-2.jpg

Datele de acces la ACTIVITĂȚILE ASISTATE ONLINE

 

Studenții de la forma de Învățământ ID au acces la activitățile asistate folosind datele de conectare care se regăsesc în contul de AcademicINFO. Prin accesarea cursurilor ID, studenții au acces la un cont Microsoft Office 365: Word, Excel, PowerPoint online, OneDrive si Teams.

Studenții care s-au transferat de la ZI la ID sau sunt reînmatriculați în Anul 2 sau 3 și care nu pot accesa platforma ID, sunt rugați să scrie un e-mail la marian.padure [/\] ubbcluj.ro pentru a solicita înscrierea la cursuri.


 

Platforma pentru Învăţământ cu frecvență și la distanţă

Accesul la cursuri:

Acces OFFICE365

Pentru conectarea la platforma Microsoft Office 365 vă rugăm să consultați ghidul disponibil aici.

Pentru a avea acces la cursuri va trebui sa folosiţi elementele de autentificare ("Numele de utilizator - User Name" şi "Parola - Password") pe care le aveți afișate în contul de ACADEMICinfo . În cazul in care întâmpinaţi probleme la accesul la cursuri, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa: marian.padure [/\] ubbcluj.ro .


 

 

Acces la Conferințele online se face prin aplicația TEAMS

Exista modalități multiple prin care studenții de la forma de învățământ la distanță pot avea accesa la conferințele online cu cadrele didactice: 
  1. direct din pagina contul Office 365 - https://www.office.com 
  2. folosind aplicația TEAMS (gratuit de descărcat pentru)
Date de acces:
  • user name:numele dvs. de utilizator de pe platforma Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • password: parola de accesare a platformei este formată din ultimele șase cifre din codul numeric personal, urmat de sintagma Parola0 (123456Parola0)

Pentru a activa contul și al accesa, vă rugăm să consultați ghidul următor.

Pentru a putea avea acces la conferințele online pe TEAMS, în secțiune GENERAL a fiecărui curs va fi anunțată data și ora la care este programată activitatea didactică și va fi afișat un mesaj de MEETING și va trebui să acționați butonul JOIN. Pentru a evita problemele tehnice vă recomandăm să vă conectați direct din aplicație. 
 
Vă rugăm să urmăriți anunțurile care se vor posta în cadrul secțiunii special dedicate pe TEAMS pentru a fi la curent cu programarea întâlnirilor online.

 
 

Ghid de utilizare PORTAL ID

 
 

Utilizare și acces Microsoft TEAMS - zi și masterat

 

Instalare Microsoft TEAMS - Android și iOS

 
 

 

Joomla templates by a4joomla
eXTReMe Tracker