pps_pps.jpgpps_cnfp.jpg2020_romania.jpgpps_learn_id2.jpgpps_learn_id.jpgpsihoped.jpgpps_cata.jpg

logo Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei, Instrumente structurale 2014-2020

Secțiunea de anunțuri Proiect POCU „SMART STUDENT FOR FUTURE!”

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020
Axa prioritară 6 „Educație și competențe”
Componenta ”Stagii de practica pentru studenți – Regiuni mai puțin dezvoltate”
Titlul proiectului: ”SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii”
Beneficiar: Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca
Contract POCU/626/6/13/130584


 

 

ANUNŢ - Privind prelungirea termenului de înscriere pentru Clusterele SMART

ANUNŢ
Privind prelungirea termenului de înscriere pentru Clusterele SMART POCU 130584
SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii
 
Dragi studenţi, 
Termenul de înscriere pentru Clusterele SMART din proiectul POCU SMART Student for Future! se prelungeşte până la data de 24 octombrie 2021, ora 23.59, iar adresa de înscriere este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Vă încurajăm pe toți să participați, pentru a beneficia din plin de oportunitățile oferite de acest proiect. 
 
Manager proiect, 
Lect.dr. Liliana Mateescu Suciu

 

 

 

REZULTATE finale ale concursului cu premii

în urma redistribuirii premiilor de la Facultatea de Istorie și Filosofie au fost acordate 42 de premii. 

AICI puteți consulta Rezultatele finale ale concursului cu premii în cadrul proiectului ”SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii”.


 

 

 

ANUNȚ - Rezultate provizorii ale concursului cu premii

AICI puteți consulta Rezultatele provizorii ale concursului cu premii în cadrul proiectului ”SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii”. 


 

 

ANUNȚ - programarea interviurilor 24 septembrie 2021

AICI puteți consulta, după numărul matricol, programarea studenților pentru interviul din cadrul concursului organizat în cadrul proiectului ”SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii”. 


 

 

 

ANUNȚ - lista studenților eligibili

AICI puteți consulta lista studenților eligibili înscriși la concursul cu premii din cadrul proiectului ”SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii”


 

 

 

ANUNŢ Privind prelungirea termenului de înscriere la concursul cu premii din cadrul proiectului POCU 130584

ANUNŢ
Privind prelungirea termenului de înscriere la concursul cu premii din cadrul proiectului POCU 130584
SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii

Dragi studenţi,
Termenul de înscriere în proiectul POCU SMART Student for Future! se prelungeşte până la data de 22 septembrie 2021, ora 23.59, iar adresa de înscriere în concurs este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Vă încurajăm pe toți să participați, pentru a beneficia din plin de oportunitățile oferite de acest proiect.

Cele 99 de premii a câte 600 de lei sunt repartizate facultăților partenere în proiect în funcție de numărul studenților înscriși în grupul țintă, după cum urmează:

 • Facultatea de Istorie și Filosofie – 34 premii
 • Facultatea de Litere – 27 premii
 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației – 38 premii

Anunțul în format PDF.


 

 

 

Studenți eligibili/neeligibili pentru acordarea kit-ului

AICI puteți consulta lista studenților elegibili/neeligibili pentru acordarea kit-ului. 


 

 

 

In atentia studentilor inscrisi in proiectul SMART student for future!

Vă anunțăm că puteți participa la selecția în vederea participării în clusterele SMART prevăzute în cadrul proiectului. Găsiți condițiile de participare, perioada de înscriere și modalitatea de selecția în Regulamentul de acces la CLUSTERELE SMART disponibil aici / Anexa 1 - Calendar / Anexa 2 - Cerere inscriere cluster (PDF) (DOC)

Vă anunțăm că puteți participa la competiția pentru obținerea unui premiu în sumă de 600 lei.  Puteți găsi condițiile de participare, perioada de înscriere și modalitatea de selecția în Regulamentul de organizare a concursului cu premii disponibil aici / Anexa 1 - nota fundamentare premii / Anexa 2 - Fisa de documentareAnexa 3 - Calendar / Anexa 4 - Cerere inscriere concurs (PDF) (DOC)

Vă anunțăm că, în perioada următoare, se va desfășura  activitatea de verificare a eligibilității studenților, în vederea acordării unui kit al studentului. Acesta conține ghiozdan, caiet mecanic, pix, textmarker, stick 64 GB, e-reader-kindle, căști, tricou, hanorac. 

Criteriile de eligibilitate sunt prevăzute în Procedura de acordarea a kit-ului disponibil aici.


 

Rezultate finale selectie sesiunea a II-a

Aici, puteți consulta rezultatele finale ale selecției studenților în grupul țintă al proiectului sesiunea a II-a “SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii”.


 

 

 

Rezultate provizorii sesiunea a II-a selecție grup țintă Smart Student for Future

REZULTATELE PROVIZORII SESIUNEA II SELECȚIE GRUP ȚINTĂ SMART STUDENT FOR FUTURE!

Contestatiile se depun pana in data de 7-8 aprilie. 

Lista poate fi consultată aici.

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR DECLARAȚI NEELIGIBILI

În conformitate cu prevederile Cererii de Finanțare a proiectului și a Metodologiei de selecție a studenților în grupul țintă, nu pot fi admiși studenți în grupul țintă al proiectului dacă:

 • sunt înmatriculați în ani terminali (nivel licență/master), activitățile proiectului desfășurându-se până în luna noiembrie a anului 2021;
 • nu au prevăzută disciplina Practică în Planul de învățământ pentru anul universitar 2020-2021;
 • nu au domiciliul în regiuni defavorizate.

 

 

 

ERATĂ la METODOLOGIA DE SELECŢIE A STUDENŢILOR GRUP ŢINTĂ

ERATĂ la METODOLOGIA DE SELECŢIE A STUDENŢILOR GRUP ŢINTĂ 
”SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii” POCU/626/6/13/130584

 

DESCRIEREA ȘI CONȚINUTUL ERATEI

În conformitate cu pct. 7 Prevederi finale din Metodologia de selecție a studenților din Grupul Țintă, în cadrul căruia se precizează că aceasta poate ”fi modificată / completată de către persoanele responsabile ori de câte ori se va considera necesar, dar în niciun caz după demararea și/sau în timpul procesului de selecție a studenților. Modificările vor fi publicate sub formă de erate pe paginile web ale beneficiarului”, publicăm următoarea Erată:

 • Art. 1. Se reiau înscrierile în Grupul Țintă al proiectul ”SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii”, după următorul calendar:
  • Perioada înscriere: 27 martie – 4 aprilie 2021
  • Selecția studenților: 5 – 6 aprilie 2021
  • Comunicarea rezultatelor provizorii: 6 aprilie 2021
  • Contestații: 7-8 aprilie 2021
  • Comunicarea rezultatelor finale: 9 aprilie 2021
  • Asumarea prin semnătură a contractelor de către studenții admiși: 10-15 aprilie 2021
 • Art. 2. Toate celelalte condiții de înscriere rămân valabile.

Descarcă ERATĂ.


 

 

 

ANUNŢ Privind a doua sesiune de înscriere în proiectul POCU 130584

ANUNŢ Privind a doua sesiune de înscriere în proiectul POCU 130584
SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii
 
Dragi studenţi, 
Începând cu data de 27 martie 2021 începe o nouă sesiune de înscriere în proiectul POCU SMART Student for Future! 
Proiectul  se adresează studenţilor de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Facultatea de Litere şi Facultatea de Psihologie și Științele Educației, nivel licență şi master, care au disciplina Practică de specialitate în contractul de studii pe anul în curs și sunt studenți cel puțin un an din momentul înscrierii în grupul țintă Dintre oportunităţile şi beneficiile oferite de înscrierea în grupul ţintă al proiectului menţionăm: posibilitatea de a face stagiul de practică la operatori economici în domenii de specializare inteligentă și potențial competitiv; dobândirea de competențe practice relevante, prin participarea la un program complex de educație și formare profesională; participarea la cursuri de antreprenoriat şi/sau dezvoltare personală, ateliere de scriere de proiecte sau de scriere academică, consiliere profesională, posibilitatea de a face parte din clusterele SMART; un kit al studentului; premii în valoare de 600 de lei; excursii/practică de teren etc.
 
Pentru înscrierea în proiect sunt necesare următoarele:
 
Metodologia de selecție în grupul țintă şi anexele 1-4 pot fi accesate la adresa http://psihoped.psiedu.ubbcluj.ro/index.php/pocu-smart-student . 
 
Calendarul de înscriere este următorul:
 • Perioada înscriere: 27 martie – 4 aprilie 2021
 • Selecția studenților: 5 – 6 aprilie 2021
 • Comunicarea rezultatelor provizorii: 6 aprilie 2021
 • Contestații: 7 - 8 aprilie 2021
 • Comunicarea rezultatelor finale: 9 aprilie 2021
 • Asumarea prin semnătură a contractelor de către studenții admiși: 10 - 15 aprilie 2021
Documentele solicitate vor fi trimise la adresa smart.granturi[at]ubbcluj.ro, precizând în subiect facultatea la care sunteți înmatriculați. Tot aici puteţi adresa întrebări sau puteţi solicita informații suplimentare.
 
Manager proiect, Lect.dr. Liliana Mateescu Suciu

 

 

 

REZULTATELE FINALE SELECȚIE GRUP ȚINTĂ SMART STUDENT FOR FUTURE!

Studenții care se regăsesc pe listă finală cu mențiunea ADMIS vor fi contactați în vederea completării contractelor de participare în proiect.

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR DECLARAȚI NEELIGIBILI
În urma verificării listelor finale de către echipa de management, pentru conformitate cu prevederile Cererii de Finanțare a proiectului și a Metodologiei de selecție a studenților în grupul țintă, lista studenților admiși s-a modificat. Nu pot fi admiși studenți în grupul țintă al proiectului dacă:

 • sunt înmatriculați în ani terminali (nivel licență/master), activitățile proiectului desfășurându-se până în luna noiembrie a anului 2021;
 • nu au prevăzută disciplina Practică în Planul de învățământ pentru anul universitar 2020-2021;
 • nu au domiciliul în regiuni defavorizate.

Rezultate finale selecție GT POCU 130584


 

 

 

Rezultatele PROVIZORII selecției studenților în grupul țintă al proiectului “SMART Student for Future!"

“SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii” - Rezultatele selecției studenților în grupul țintă al proiectului - lista poate fi consultată aici.


 

 

ANUNȚ - Privind prelungirea termenului de înscriere în proiectul POCU 130584

FOARTE IMPORTANT: Se pot înscrie doar studenții/masteranzii care au în planul de învățământ disciplină de practică în semestrul al doilea al anului universitar 2020/2021.

ANUNT Privind prelungirea termenului de înscriere în proiectul POCU 130584 

SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii

Dragi studenţi, 

Termenul de înscriere în proiectul POCU SMART Student for Future! se prelungeşte până la data de 15.03.2021.

Proiectul  se adresează studenţilor de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Facultatea de Litere şi Facultatea de Psihologie și Științele Educației, nivel licență şi master, care au disciplina Practică de specialitate în contractul de studii pe anul în curs. Dintre oportunităţile şi beneficiile oferite de înscrierea în grupul ţintă al proiectului menţionăm: posibilitatea de a face stagiul de practică la operatori economici în domenii de specializare inteligentă și potențial competitiv; dobândirea de competențe practice relevante, prin participarea la un program complex de educație și formare profesională; participarea la cursuri de antreprenoriat şi/sau dezvoltare personală, ateliere de scriere de proiecte sau de scriere academică, consiliere profesională, posibilitatea de a face parte din clusterele SMART; un kit al studentului; premii în valoare de 600 de lei; excursii/practică de teren etc.

Metodologia şi documentele necesare pentru înscrierea în proiect pot fi accesate la adresa http://hiphi.ubbcluj.ro/studenti/pocu.html. Cei care doresc să se înscrie o mai pot face până la data de 15 martie 2021, prin trimiterea documentelor solicitate la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precizând în subiect facultatea la care sunt înmatriculați. 

Tot aici puteţi adresa întrebări sau puteţi solicita informații suplimentare.


 

 

 

Conferință de lansare a proiectului - SMART Student for Future!

Conferință de lansare a proiectului - SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii POCU/626/6/13/130584

Universitatea Babeş-Bolyai - Facultatea de Istorie şi Filosofie, Facultatea de Litere și Facultatea de Psihologie și Științele Educației Vă invită să participaţi la Conferinţa de lansare a
proiectului cu titlul SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii, care va avea loc miercuri - 24.02.2021, ora 10, on line pe platforma Microsoft Teams.

Cei care doresc să participe o pot face accesând fie codul team-ului, jizvhhz, fie link-ul de mai jos: https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a32d46a0f9d044f9b8533d566ac1a3dc8%40thread.tacv2/conversations?groupId=10e09b15-092b-4eec-bc48-a0b2fd375104&tenantId=5a4863ed-40c8-4fd5-8298-fbfdb7f13095 

Pentru buna desfăşurare a conferinţei, participanţii sunt rugaţi să se înscrie în prealabil în team-ul dedicat întâlnirii.

Proiectul, cu o durată de implementare de 24 de luni, este co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, cu o valoare totală de 4.751.647,61 lei, din care 4.656.614,64 lei valoare nerambursabilă și 95.032,97 lei contribuție proprie. Proiectul se va desfășura în perioada 2 decembrie 2020 – 1 decembrie 2022.
Pentru informaţii suplimentare echipa de proiect vă stă la dispoziţie la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă așteptăm!
Manager de proiect,
Lect.dr. Liliana Mateescu Suciu

Data 22.02.2021


 

 

 

Înscrieri ”SMART Student for Future!”

SMART Student for Future! - Program complex de practică pentru studenţii de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Ştiinţele Educaţiei

FOARTE IMPORTANT: Se pot înscrie doar studenții/masteranzii care au în planul de învățământ disciplină de practică în semestrul al doilea al anului universitar 2020/2021.

DACĂ SUNTEȚI:

 • Student la Facultatea de Istorie și Filosofie, Facultatea de Litere sau Facultatea de Psihologie și Științele Educației la licență sau masterat și aveți disciplina Practică de specialitate în contractul de studii pe anul în curs;
 • Nu ați făcut și nu faceți parte din grupul țintă al unui alt proiect similar cofinanțat din FSE prin POCU 2014 – 2020, Axa prioritară 6, OS 6.13;
 • Nu ați beneficiat de sprijin acordat în cadrul altor proiecte finanțate din fonduri europene, care să fi vizat stagii de practică;
 • Aveți domiciliu sau reședința într-una din zonele Nord-Vest, Vest, Nord-Est, Sud-Vest Oltenia, Sud Muntenia, Sud-Est sau Centru ale țării.

 

PUTEȚI BENEFICIA DE:

 • facilitarea inserției pe piața muncii prin dobândirea de competențe practice relevante, prin participarea la un program complex de educație și formare profesională în domenii de specializare inteligentă și sectoare economice cu potential competitive;
 • posibilitatea de a face stagiul de practică la operatori economici în domenii de specializare inteligentă și potențial competitive;
 • posibilitatea de a face parte din clusterele SMART; 
 • un kit al studentului: rucsac, e-reader kindle, căști, stick USB, tricou personalizat, hanorac, caiet mecanic, textmarker;
 • unul dintre cele 210 premii de câte 600 de lei fiecare

 

TREBUIE DOAR SĂ TRIMITEȚI URMĂTOARELE DOCUMENTE:

 • Cerere de înscriere în proiect;
 • Formular de înscriere în grupul țintă;
 • Copie după CI;
 • CV în format Europass;
 • Documente justificative/ declarații pe proprie răspundere de încadrare în una sau mai multe categorii prioritare;
 • Declarație privind acceptarea prelucrării datelor cu caracter personal;
 • Declarație privind evitarea dublei finanțări – că nu aţi mai făcut parte din proiecte similare.

 

Descarcă:

 

TREBUIE DOAR SĂ TRIMITEȚI DOCUMENTELE la adresa smart.granturi[at]ubbcluj.ro, între 24 februarie și 7 martie 2021, precizând în subiectul mailului facultatea la care sunteți înmatriculați. Tot aici puteţi adresa întrebări sau solicita informații suplimentare.

Astfel, veți deveni parte a proiectului SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii. Grăbiți-vă, fiindcă locurile sunt limitate – 50 pentru fiecare facultate– și accesul se face pe baza principiului PRIMUL VENITPRIMUL SERVIT, cu prioritate pentru studenții din mediul rural, studenții netradiționali, studenții de etnie romă și studenții CES!

 

Obiectivul general al proiectului este să contribuie la facilitarea inserției studenților de la facultățile de Istorie și Filosofie, Litere și Psihologie și Științele Educației pe piața muncii, ca urmare a dobândirii de competențe practice relevante, prin participarea la un program complex de educație și formare profesională în domenii de specializare inteligentă și sectoare economice cu potential competitiv. Află mai multe din metodologia de selecție a grupului țintă.

 

Activități

descarcă prezentare

În cadrul proiectului ”SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii”, contract POCU/626/6/13/130584, studenții din grupul țintă vor participa la
următoarele activități:

 • A3. Formarea de competențe în domeniul antreprenorial și transversale:
 • A3.1. Dezvoltare persoanală, inclusiv consiliere și mentorat
 • A3.2. Formare de competențe în domeniul antreprenorial și TIC, cu accent pe sectoarele cu potențial competitiv
 • A3.3. Pilotarea unor clustere interdisciplinare de practică SMART
 • A4. Efectuarea stagiilor de practică

Orarul activităților va fi comunicat studenților din grupul țintă după încheierea procesului de selecție și va ține cont de orarul activităților didactice din semestrul al II-lea de la fiecare facultate implicată în proiect.

 

Calendar

descarcă calendar

 • Postarea anuțurilor: 22-24 februarie 2021
 • Conferința de prezentare a proiectului SMART Student for Future!: 24 februarie 2021
 • Perioada înscriere: 24 februarie – 7 martie 2021
 • Selecția studenților: 8 – 10 martie 2021
 • Comunicarea rezultatelor provizorii: 10 martie 2021
 • Contestații: 11-12 martie 2021
 • Comunicarea rezultatelor finale: 15 martie 2021
 • Asumarea prin semnătură a contractelor de către studenții admiși: 15-20 martie 2021

 

 

 

Joomla templates by a4joomla
eXTReMe Tracker