pps_SMART.jpg2022_admitere_06.jpgpps_CATA.jpgpps_book.jpg2022_admitere_04.jpgpps_learnID.jpg2022_admitere_03.jpg

ANUNȚ - Privind prelungirea termenului de înscriere în proiectul POCU 130584

FOARTE IMPORTANT: Se pot înscrie doar studenții/masteranzii care au în planul de învățământ disciplină de practică în semestrul al doilea al anului universitar 2020/2021.

ANUNT Privind prelungirea termenului de înscriere în proiectul POCU 130584 

SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii

Dragi studenţi, 

Termenul de înscriere în proiectul POCU SMART Student for Future! se prelungeşte până la data de 15.03.2021.

Proiectul  se adresează studenţilor de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Facultatea de Litere şi Facultatea de Psihologie și Științele Educației, nivel licență şi master, care au disciplina Practică de specialitate în contractul de studii pe anul în curs. Dintre oportunităţile şi beneficiile oferite de înscrierea în grupul ţintă al proiectului menţionăm: posibilitatea de a face stagiul de practică la operatori economici în domenii de specializare inteligentă și potențial competitiv; dobândirea de competențe practice relevante, prin participarea la un program complex de educație și formare profesională; participarea la cursuri de antreprenoriat şi/sau dezvoltare personală, ateliere de scriere de proiecte sau de scriere academică, consiliere profesională, posibilitatea de a face parte din clusterele SMART; un kit al studentului; premii în valoare de 600 de lei; excursii/practică de teren etc.

Metodologia şi documentele necesare pentru înscrierea în proiect pot fi accesate la adresa http://hiphi.ubbcluj.ro/studenti/pocu.html. Cei care doresc să se înscrie o mai pot face până la data de 15 martie 2021, prin trimiterea documentelor solicitate la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precizând în subiect facultatea la care sunt înmatriculați. 

Tot aici puteţi adresa întrebări sau puteţi solicita informații suplimentare.


 

 

 

Joomla templates by a4joomla
eXTReMe Tracker