2023_fiisitupsihoped.jpgpps_book.jpg2023_fiisitupsihoped-2.jpgpps_CATA.jpgpps_learnID.jpg

ANUNŢ Privind deschiderea sesiunii a II-a de înscriere în proiectul POCU 130584 SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserție

ANUNŢ

Privind deschiderea sesiunii a II-a de înscriere în proiectul POCU 130584 SMART Student for Future! Program complex de practică pentru studenții de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Litere, Psihologie și Științele Educației, în vederea inserției pe piața muncii Anul 2022

 

            Dragi studenţi,

Începând cu 6 ianuarie 2022 va începe sesiunea a II-a de înscriere în proiectul POCU SMART Student for Future!

Proiectul  se adresează studenţilor de la Facultatea de Istorie și Filosofie, Facultatea de Litere şi Facultatea de Psihologie și Științele Educației, care au disciplina Practică de specialitate în contractul de studii pe anul în curs și sunt înmatriculați în anul 1-2 licență sau 1 masterat. Dintre oportunităţile şi beneficiile oferite de înscrierea în grupul ţintă al proiectului menţionăm: posibilitatea de a face stagiul de practică la operatori economici în domenii de specializare inteligentă și potențial competitiv; dobândirea de competențe practice relevante, prin participarea la un program complex de educație și formare profesională; participarea la cursuri de antreprenoriat şi/sau dezvoltare personală, ateliere de scriere de proiecte sau de scriere academică, consiliere profesională, posibilitatea de a face parte din clusterele SMART; un kit al studentului; premii în valoare de 600 de lei; excursii/practică de teren etc.

Pentru înscrierea în proiect sunt necesare următoarele:

 1. Copie după cartea de identitate
 2. CV europass
 3. Anexa 1- Cerere înscriere proiect
 4. Anexa 2- Formular grup țintă
 5. Anexa 3 – Declarație GDPR
 6. Anexa 4 – Declarație dublă finanțare

Metodologia de selecție în grupul țintă şi anexele 1-4 pot fi accesate la adresa http://hiphi.ubbcluj.ro/studenti/pocu.html.

Calendarul de înscriere este următorul:

 • Perioada înscriere: 6-16 ianuarie 2022
 • Selecția studenților: 17-18 ianuarie 2022
 • Comunicarea rezultatelor provizorii: 19 ianuarie 2022
 • Contestații: 20-21 ianuarie 2022
 • Comunicarea rezultatelor finale: 21 ianuarie 2022

Asumarea prin semnătură a contractelor de către studenții admiși: 23-31 ianuarie 2022

Documentele solicitate vor fi trimise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precizând în subiect facultatea la care sunteți înmatriculați. Tot aici puteţi adresa întrebări sau puteţi solicita informații suplimentare.

Manager proiect, Liliana Mateescu-Suciu


 

 

 

Joomla templates by a4joomla
eXTReMe Tracker