2022_admitere_04.jpgpps_CATA.jpg2022_admitere_03.jpgpps_SMART.jpgpps_learnID.jpgpps_book.jpg2022_admitere_06.jpg

banner

 

Departamentul de Psihopedagogie Specială din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației (Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca) vă invită să participați la Conferința de diseminare a rezultatelor proiectului Erasmus+ Towards a multisensory and inclusive museum for individuals with sensory disabilities (ToMiMEUs) cu titlul "Muzeul pentru toți: Accesibil și Incluziv”.

Conferința se va desfășura la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Str. Sindicatelor nr. 7, Amf. Alexandru Roșca, Cluj-Napoca, în data de 5 iulie 2022, de la ora 10.

Vă rugăm să completați formularul online până la data de 27 iunie: https://forms.gle/E16KQ7jUiLaNHLzp7 !

Cu aleasă considerație,

Prof. univ. dr. Adrian ROȘAN - Director, Departamentul de Psihopedagogie Specială
Conf. univ. dr. Andrea HATHAZI - Coordonator UBB partener ToMiMEUs

 


Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos și din formularul de înscriere.
[1] După completarea acestui formular prin care vă exprimați dorința de a participa la Conferința de diseminare Erasmus+ Towards a multisensory and inclusive museum for individuals with sensory disabilities (ToMiMEUs) veți primi un email care să confirme înregistrarea datelor dvs.
TERMEN LIMITĂ DE COMPLETARE: 27 iunie, ora 12!!!
[2] Datorită numărului limitat de locuri din sala în care se va desfășura evenimentul, participanții validați vor fi anunțați, prin email sau sms, cel târziu până la data de 28 iunie.
[3] În cazul în care participanții validați pentru a participa la Conferință nu vor putea participa, vor anunța organizatorii cel mai târziu până la data de 1 iulie, urmând ca lista participanților să fie reactualizată - psihopedagogie[at]gmail.com. 

program pagina 1

program conferinta pagina 2


 

 

 

Joomla templates by a4joomla
eXTReMe Tracker