pps_pps.jpgpps_learn_id2.jpgpps_cata.jpg2020_romania.jpgpps_cnfp.jpgpps_learn_id.jpgpsihoped.jpg

Conferința națională cu participare internațională

Educarea persoanelor cu dizabilități multiple și dizabilitate vizuală 

Education of people with multiple disabilities and visual impairment

 

Departamentul de Psihopedagogie Specială din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației (Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca) vă invită să participați la conferința de diseminare a rezultaleor proiectului Erasmus+ PrECIVIM (Promoting Effective Communication for Individuals with a Vision Impairment and Multiple Disabilities) cu tema ”Educarea persoanelor cu dizabilități multiple și dizabilitate vizuală”, ce va avea loc online, prin intermediul platformei ZOOM, în data de 27 noiembrie 2020, cu începere de la ora 12.

 

Lectori invitați: Vassilis ARGYROPOULOS, Charikleia Kanari, Maria PAPAZAFIRI (Universitatea din Tesalia - Volos, Grecia), Marcia NORONHA DE MELLO (Institutul Benjamin Constant - Rio de Janeiro, Brazilia), Emine AYYILDIZ (Universitatea Medeniyet Istanbul, Turcia), Claudia Vasilica BORCA (Universitatea de Vest - Timișoara, România), Mihaela MOLDOVAN (C.S.E.I Cristal - Oradea, România) și Etelka CZONDI (Sense International România).

Prezentări: Andrea HATHAZI, Ioana Letiția ȘERBAN, Cristina BĂLAȘ-BACONSCHI, Marian PĂDURE (Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca) și Olimpia LUCA, Emilia DRAGOMIR (Liceul special pentru deficienți de Vedere din Cluj-Napoca).

Conferința se adresează profesorilor psihopedagogi, specialiștilor care lucrează în domeniul dizabilității multiple, dizabilități auditive, dizabilități vizuale, dizabilități severe, grave și profunde.

Persoanele înscrise la conferință vor primi certificat de participare.

 

Pentru a putea la participa la conferința online este necesar să completați formularul online de mai jos.

Număr de locuri limitat. Principiul înscrieri - primul venit, primul servit. 

 

/// CONDIȚII DE PARTICIPARE \\\

Continuarea completării acestui formular reprezintă acordul dvs. privind utilizarea datelor dvs. (nume și prenume, adresă de email, număr de telefon mobil, instituția la care sunt afiliat) pentru a fi procesate în: contactarea dvs., realizarea foii de prezență la conferință, realizarea certificatelor de participare. Adresa dvs. de e-mail este utilizată pentru a vă transmite un mesaj automat. 

Prin continuarea completării formularului online sunteți de acord ca Departamentul de Psihopedagogie Specială să înregistreze conferința de diseminare pentru a fi anexată la raportul de activitate pentru Agenția ERASMUS+. Totodată sunteți de acord ca Departamentul de Psihopedagogie Specială să realizeze imagini de ansamblu, cu participanții la conferință pentru a fi postate pe pagina noastră de facebook. 

Lista participanților nu va fi făcută publică. 

 

Formular de înscriere

 

afis conferinta


 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla
eXTReMe Tracker