”Educaţia universitară și angajarea persoanelor cu dizabilităţi auditive: perspectiva românească și experienţa internaţională”

 

Unde și când:  marți, 3 aprilie 2018, Sala Club a Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai, ora 16:00, Str. Em. de Martonne

 

Biroul pentru Studenți cu Dizabilități din cadrul Universității Babeș-Bolyai în parteneriat cu Departamentul de Psihopedagogie Specială și Centrul de Asistență în Domeniul Tehnologiilor de Acces pentru Persoane cu Deficiențe de Vedere (CATA) continuă evenimentele de tip Bibliotecă Vie cu George Andronic.

George, a obținut în anul 2002 licența în Psihopedagogie Specială la Universitatea Babeș-Bolyai și și-a continuat studiile aprofundate la Universitatea din Leeds (Marea Britanie), unde a urmat programul Deaf Education.

George este o persoană surdă foarte talentată, cu un nivel ridicat de competențe, activând actualmente ca și profesor de matematică și British Sign Language (BSL), la Eastbury Primary School, Londra.

În perioada 2006-2013 a lucrat școala Oak Lodge School (Londra) în domeniul educației speciale, iar din 2013 lucrează cu persoanele cu deficiențe de auz la Wandsworth Hospital and Home Tuition, Springfield University Hospital (Londra).

În cadrul evenimentului George va vorbi despre barierele și soluțiile existente și posibile pentru persoanele cu deficiențe de auz, în context academic, vocațional și pe piața forței de muncă.

Unde și când? marți, 3 aprilie 2018, Sala Club a Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai, ora 16:00

Vă așteptăm cu drag!

 

Locația evenimentului este accesibilă pentru utilizatorii de fotoliu rulant. Studenții cu dizabilități auditive vor beneficia de interpretariat în limbajul semnelor.


 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker