Seara dedicată exclusiv Prof. Vasile ADAMESCU

 

Biroul pentru Studenți cu Dizabilități, în parteneriat cu Sense International România și Departamentul de Psihopedagogie Specială vă invită să participanți în perioada 16-17 mai la activitățile dedicate informării despre problematica persoanelor cu surdocecitate (dizabilitate vizuală și auditivă). 

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 17:00 la Sala Club a Colegiului Academic vă invităm la o seară dedicată exclusiv d-lui. Prof. Vasile Adamescu, persoană cu surdocecitate (nevăzător și surd), ALUMNI UBB, un susținător al drepturilor și incluziunii persoanelor cu surdocecitate din România. 

Vor lua cuvântul Prorector Prof. univ. dr. Ioan BOLOVAN, Prof. univ. dr. Adrian ROȘAN (Director al Departamentului de Psihopedagogie Specială), Etelka Czondi (Director, Sense International Romania) și Prof. Silviu VANDA (Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca). 

În perioada 16-17 mai 2018 veți putea experimenta în cadrul CORTULUI SENZORIAL, pentru câteva minute, ce înseamnă să nu te poți baza pe văz și pe auz, într-un univers cu totul special. Legat la ochi și cu urechile acoperite, vei avea posibilitatea să explorezi diferite obiecte și materiale care se adresează simțului tactil (texturi și forme diferite etc), simțului olfactiv (plante aromatice, etc) și gustativ (boluri cu bomboane, fructe etc). CORTUL SENZORIAL este o inițiativă a fundației Sense Internațional România. 

CORTUL SENZORIAL va fi amplasat în Clădirea Centrală a Universității Babeș-Bolyai în data de 16 mai, în intervalul ora 11:00 - 15:00 și în data de 17 mai în Clădirea Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, etajul 1, în intervalul orar 12:00 - 15:00. 

 

invitatie seara Vasile Adamescu

 

afis Seara Vasile Adamescu

 


 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker