Workshop – Noțiuni introductive în intervențiile asistate de animale

 

Unde și când:  luni, 19 martie, orele 11:00, Sediul Biroului pentru Studenți cu Dizabilități, Căminul III, Complex Studențesc HASDEU

Participanți: sunt invitați să participe: studenți cu dizabilități, studenți din domeniul socio-uman, specialiști din domeniul educației speciale, cadre didactice, voluntari. Număr de locuri limitat!

Intervențiile asistate de animale aduc un mare plus în terapie prin aplicabilitatea lor pentru o paletă largă de categorii de persoane cu tulburări și dizabilități. În cadrul workshopului se va prezenta cazuistică în intervențiile asistate de animale și metode de lucru eficiente. Vă așteptăm la un workshop interactiv in care să învățați despre intervențiile asistate de animale, strategii de lucru, dar și despre felul în care un terapeut poate integra un animal de terapie in practica sa curentă.

Invitați: Alexandra GECEA (psiholog clinician, trainer) și George MOSOIA (președinte Dog Assist, ambasador și evaluator Pet Partners)

Partener: Departamentul de Psihopedagogie Specială

Înscrierile se fac online prin completarea formularului: https://goo.gl/forms/2bmRnjFtYHigVMfw2

Eveniment online: https://www.facebook.com/events/958199774338814/

Foarte important!

Dacă sunteți student cu dizabilități la Universitatea Babeș-Bolyai și aveți nevoie de asistență vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail bsd [/at\] ubbcluj.ro și/sau prin mesaj pe pagina noastră de facebook.

Vă așteptăm cu drag.


 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker